Even voorstellen, mijn naam is Ge Timmerman geboren en getogen en wonend in het wonderschone Amersfoort.

 

In mijn vak werk ik graag in een natuurlijke omgeving om de mens, of een object, volledig tot zijn recht te laten komen.
Zo gebruik ik bij Portretfotografie het liefst het bestaande licht maar gebruik soms ook ondersteuning van flitslicht.

 

Mijn eerste kennismaking met de fotografie dateert uit 1969 met de bekende analoge Kodak camera’s maar tegenwoordig werk ik met een digitale spiegelreflex camera van Canon.

 

Bijscholingen heb ik gevolgd bij Fotoschool Keistad en ook heb ik diverse workshops gevolgd bij o.a. Frank Doorhof, Richard Hoogendijk en Ki Tan om mijn technieken verder te verbeteren. Daarnaast ben ik lid van Fotoring Eemland en aangesloten bij de Nederlandse Fotobond.

 

Voor specifieke voorbeelden van mijn werk kunt u hierboven het gewenste tabblad aantikken.

 

Bent u geïnspireerd door mijn werk, schroom niet en neem gerust contact met mij op zodat wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en voorkeuren in beeld kunnen brengen, zie hiervoor het contactformulier.

 

Referenties:
Naast opdrachten voor privépersonen heb ik ook voor diverse zakelijke opdrachtgevers gewerkt, waaronder Humanitas DMH (huisorgaan) en Blaauw Bewindvoering (website)

 

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en voor ieder gebruik van de foto's is schriftelijke toestemming van de fotograaf vereist.

 

Portret & Landschapsfotograaf